top of page
  • Writer's pictureSelinay Kapitein

Hoe YouTube Error 400 op je Android-telefoon te repareren?

Sommige statistieken laten zien dat meer dan 70% van de YouTube-gebruikers inlogt met Android-telefoons. Met andere woorden, het bekijken van YouTube-video's op mobiele apparaten is hoger dan op desktops. Maar de startpagina van YouTube geeft regelmatig een vervelende foutcode weer. Fout 400: "Er was een probleem met de servers" is waar we naar verwijzen. Dit is de meest voorkomende fout bij het gebruik van een Android-telefoon. Als je een van deze berichten tegenkomt, kun je het beste contact opnemen met het YouTube-ondersteunings team voor hulp. Misschien kijk je naar een belangrijke video of luister je naar liedjes; plotseling wordt deze fout op het scherm weergegeven. Deze fout wordt geleverd met verschillende berichten, waaronder.

  • Fout bij het laden. Tik om opnieuw te proberen

  • Controleer uw netwerkverbinding

  • Geen connectie

Contact opnemen met het ondersteunings team via het YouTube-nummer is de beste manier om het probleem op te lossen. Er zijn echter ook andere methoden die u kunt gebruiken.

Hieronder vindt u stappen voor het oplossen van de YouTube-fout 400 op uw Android-telefoon-

De verbinding controleren

Fouten met de serververbinding zijn een teken dat uw verbinding onstabiel is. Schakel uw draadloze of mobiele verbinding uit en zet uw telefoon een paar minuten in de vliegtuigmodus. Start je telefoon opnieuw op, activeer je verbinding en open YouTube opnieuw. Probeer in het ideale geval een alternatieve verbinding en kijk of het een verschil maakt.

Controleer uw tijd- en datuminstellingen

Onjuiste datum- en tijdinstellingen kunnen mogelijk leiden tot server problemen. Tik op Datum en tijd na het kiezen van Algemeen beheer onder Instellingen. Schakel Automatische datum- en tijdinstellingen in, open YouTube opnieuw en kijk of je nog steeds de fout 400 tegenkomt.

Forceer Stop met kijken naar YouTube en wis je cache

Zorg ervoor dat je YouTube alleen op je Android-apparaat afspeelt. Ga naar Instellingen, druk op Apps en kies YouTube. Controleer of het probleem is opgelost door op Opslag te tikken en de optie Cache wissen te selecteren. Druk op de knop Gegevens wissen als het probleem zich blijft voordoen.

Wijzig de DNS-instellingen

Sommige gebruikers hebben hun DNS-instellingen handmatig gewijzigd om dit probleem op te lossen. Ga naar Instellingen, selecteer Wi-Fi en houd de toets lang ingedrukt op het netwerk waartoe u toegang wilt. Ga naar IP-instellingen, kies Netwerk wijzigen en stel vervolgens 1.1.1.1 in als de primaire DNS-server.

YouTube-fout 400 betekent meestal een verbindingsfout of je instellingen voor datum en tijd zijn uitgeschakeld. Zorg er daarnaast voor dat je Android-apparaat de bijgewerkte versie van de YT-app gebruikt door te controleren op updates. Bellen YouTube ondersteunings team voor volledige hulp als je nog steeds problemen ondervindt.

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Hoe de YouTube-locatie te wijzigen?

De meeste mensen op de planeet streamen tegenwoordig verschillende soorten video's in hun vrije tijd. Het is een goede manier om van je stress af te komen, daarom worden streamingplatforms tegenwoordi

Hoe YouTube-kijkgeschiedenis inschakelen?

Bent u op zoek naar de meest geschikte streaming-applicatie waarmee u probleemloos naar verschillende soorten video's kunt zoeken? Als je antwoord ja is, moet je YouTube zo snel mogelijk downloaden en

Hoe YouTube-advertenties te verwijderen?

Als u een geschikt software programma wilt downloaden waarmee u probleemloos talloze soorten video's kunt streamen, moet u zo snel mogelijk meer te weten komen over YouTube. Het is tegenwoordig een va

bottom of page