top of page
  • Writer's pictureSelinay Kapitein

Hoe YouTube-advertenties te verwijderen?

Als u een geschikt software programma wilt downloaden waarmee u probleemloos talloze soorten video's kunt streamen, moet u zo snel mogelijk meer te weten komen over YouTube. Het is tegenwoordig een van de meest populaire platforms ter wereld omdat het verschillende inhoud heeft.

Niet alleen dat, als u door u gemaakte video's wilt uploaden, kunt u dit ook doen met behulp van deze applicatie. Houd er daarom rekening mee dat u zo snel mogelijk meer wilt weten over hoe het werkt met de begeleiding van het YouTube-ondersteunings team. Het maakt niet uit naar welk type video je op zoek bent, YouTube kan je ze allemaal moeiteloos en effectief aanbieden.

Niet alleen dat, maar dit software programma heeft ook een effectieve en betrouwbare gebruikers interface, waardoor het gemakkelijk voor u is om uw gemak zonder enige moeite te verbeteren. Dit alles stelt u in staat om de meest relevante resultaten te verkrijgen, terwijl de kans op toekomstige obstakels met een ruime marge wordt verkleind.

Is dit een van de eerste keren dat u probeert een video streaming platform zoals YouTube te downloaden en in te stellen op uw computer, laptop of smartphone? Als je antwoord ja is, is het belangrijkste dat je moet doen, contact opnemen met het technische ondersteunings team van YouTube wanneer je tijd hebt.

Het is een groep professionals die grondig zijn opgeleid, dus u kunt er uw vertrouwen in stellen. U kunt zonder verdere problemen met hen bellen, sms'en, e-mailen of live chatten.

Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u YouTube-advertenties wilt verwijderen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het YouTube programma op uw apparaat openen en u aanmelden bij uw profiel

  2. Wanneer u zich op de startpagina bevindt, tikt u op uw profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm en gaat u vervolgens naar YouTube Studio

  3. Ga naar het linkermenu, tik op de tegel Inhoud en selecteer vervolgens de video waarvoor je advertenties wilt uitschakelen

  4. Open het linkermenu dat beschikbaar is op uw scherm en tik vervolgens op Inkomsten genereren

  5. Tik op de knop Uit en klik vervolgens op Toepassen

Bellen YouTube Nederland ondersteunings nummer als u meer wilt weten over deze toepassing.

Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe YouTube-advertenties inschakelen?

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Hoe de YouTube-locatie te wijzigen?

De meeste mensen op de planeet streamen tegenwoordig verschillende soorten video's in hun vrije tijd. Het is een goede manier om van je stress af te komen, daarom worden streamingplatforms tegenwoordi

Hoe YouTube-kijkgeschiedenis inschakelen?

Bent u op zoek naar de meest geschikte streaming-applicatie waarmee u probleemloos naar verschillende soorten video's kunt zoeken? Als je antwoord ja is, moet je YouTube zo snel mogelijk downloaden en

bottom of page